Miért válaszd az autotvizsgálok.hu-t 

Kedvező árak!

Budapest közig. határán belül és kívül kedvező kiszállási díj.Gyors-nincs hetekre kapott időpont szervízben.Praktikus-mert sok esetben nem mozgatható az autó rendszám nélkül.A kereskedések idő és kapacításáuk hiányában nem mindig tudják a vevő saját szerelőjéhez (ha van egyáltalán) eljuttatni a kiválasztott autót.

Több mint 4000 elégedett ügyfél,lásd.google értékelések!Használt autó ávizsgálás,autó ávizsgálás budapest,autó ávizsgálás,autovizsgalat,autóvizsgálat,autó állapotfelmérés,helyiszíni autó átvizsgálás,gépkocsi állapotfelmérés,autó átvizsgálás vásárlás előtt.


Több 10.000.000 Ft az általam autójavításra ki nem fizetett összeg a vevők által. Tervezhető kiadások kalkulálása!

autóvizsgálatot 5 éve végzek /referencia : autovizsgalat.hu/ több mint 4000 autó állapotfelmérésnek és az autó iparban eltöltött közel 40 év tapasztalatával

Szemléltetésközpontú személyes autó átvizsgálás. Részletes magyarázat! Nem csak a laikusok számára semmitmondó diagnosztikai adatok és műszaki adatlap átadása!

Autókereskedésektől, szervizektől és magánszemélyektől független autorevizor vagyok!

Megbízhatóság, diszkréció,pontosság,lojalitás,  etikusság! Akinek ezek jelentenek valamit engem válszt!

A használt autó vásárlás előtti helyszíni állapotfelméréskor megannyi sikeres alku a feltárt hibák miatt!


Magánszemélytől való vásárláskor is köthető műszaki garancia általam az autó be nem töltött 12 éves koráig vagy 250.000 km-ig!!!

Angol nyelvű tájékoztatás,ügyintézés.Car inspection in english languages!https://checking-hu.webnode.hu/

https://alapjarat.hu/aktualis/profi-helyszini-auto-allapotfelmeres-ismertetojegyei